zo heb je niks, zo heb je alles

18 August, 2009

al een tijdje heb ik flink moeite met het vinden van een baan. daarmee ben ik zeker niet de enige nederlander. toch vind ik dat ik een vrij goed systeem heb. ik ga elke maandag alle uitzendbureaus langs, en doe zoveel mogelijk sollicitaties, daarnaast type ik voor elk bedrijf een aparte brief. ik pas zelf mijn CV aan voor elk bedrijf waar ik hem naar stuur. dan ga ik ook nog het telefoonboek langs om bedrijven te zoeken die leuk klinken, en daar solliciteer ik dan maar. toch niet veel succes mee gehad. en dan ineens krijg je 's ochtends een telefoontje voor een dag werk. en een half uur later een telefoontje over een mogelijke baan voor langere tijd. en enkele uren later nog een telefoontje over een vacature bij een leuk bedrijf. zo heb je tijden lang helemaal niets, en zo ineens vallen er 3 banen in je schoot. nu even afwachten waar ik aangenomen word, en dan meteen maandag de hele dag school.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.