zelfstandig iets ondernemen

1 October, 2009

vele hebben er wel eens van gedroomt om voor zichzelf te beginnen. er zijn er genoeg die graag voor zichzelf zouden willen werken. geen kut-baas, eigen verantwoordelijkheden, eigen beslissingen, niemand die dingen voor je bepaald. maar waarom is niet iedereen eigen baas? veel mensen hebben het geld niet, of de durf er niet voor, anderen hebben gewoon geen concept of idee voor het eigen bedrijf. er zijn er ook nog die gewoon niet weten wat de mogelijkheden zijn. ik heb wel altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen, maar heb nooit een concept kunnen vinden waar ik achter sta, of waar ik brood in zie. de durf heb ik wel, en de ideeën heb ik ook zeker wel. alleen vind ik het een grote stap om een concept te verwezelijken naar een echt bedrijf. op zich is het beginnen van een eigen bedrijf helemaal niet zo moeilijk, en stelt het eigenlijk niet eens zo heel veel voor. wat de haken en ogen zijn, is iets teveel om hier uit te leggen. maar op zich is dat goed te doen. het belangrijkste is dat je het doorzettingsvermogen hebt. je moet er echt voor gaan, en vol gas ertegenaan gaan. ik heb wel een idee, en ben bezig met het financiele kant van het verhaal. en net zoals met alles... ga ik er vol tegenaan. nu alleen nog even wachten tot het eenmaal zo ver is.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.