wat valt er nou onder blog?

25 October, 2009

weer zo'n ontypische vraag, maar wat valt er nu onder blog? als ik elke dag hier een gedicht plaats, zonder een verhaal ofzo... is het dan ook nog blog? en als ik nou elke dag opschrijf wat ik op dat moment aan het doen ben? (een soort twitter maar dan in blog-vorm) is dat dan ook nog een blog? wat nu precies een blog is, is een beetje een vraag denk ik. ik vind dat het eigenlijk pas een echte blog is wanneer je er een soort boodschap of melding mee probeert te maken. wanneer je meer wilt zeggen dan "heej, ik ben nu op dit moment aan mijn kont aan het krabben" zoals je op twitter en hyves ziet. maar het hoeft ook geen wereldwijd belangrijke melding te zijn. het zou meer een soort mening moeten zijn. zoals ik die praat over zijn mening over het pest-syndroom, of ik die probeert uit te leggen dat een glimlach zo nu en dan eigenlijk geen kwaad kan. maar wat een blog ook is, of wat er ook in moet staan het is lang niet altijd even makkelijk om er een te maken. mijn blog is ingesteld om om de dag een blog te plaatsen. dus elke keer dat ik iets type kijkt hij zelf wanneer de vorige geplaatst is, en zorgt ervoor dat de nieuwe pas 2 dagen NA de vorige gepubliceerd word. dus om de dag vind je hier iets nieuws. ik heb namelijk niet genoeg stof om elke dag een nieuwe blog te schrijven. bovendien denk ik niet dat ik zoveel bezoekers tel om daadwerkelijk elke dag een nieuwe blog te maken. toch ga ik een keer een manier zoeken om te kunnen tellen excact hoeveel bezoekers ik heb. ik kan namelijk wel de ip adressen uitlezen, maar die geven alleen maar aan welke computer contact zocht. dus een "bot" van google die mijn text leest staat daar ook tussen. mocht iemand nog een idee hebben, laat me dan maar even weten via www.mijncreaties.com/contact.html .

Laat een reactie achter

Ga naar boven.