soms zit je gewoon verkeerd

21 September, 2009

heb je dat weleens gehad? je stapt in de trein, of in de bus, en je hebt het rare gevoel dat je gewoon verkeerd zit. zonder echt te weten waarom, weet je op de een of andere manier dat er iets niet klopt. dit kun je natuurlijk ook op school hebben, of tijdens het sporten, of als je met vrienden ergens naartoe gaat. een soort richtingsgevoel idee, maar dan net iets anders. ik heb dit gevoel ook weleens. vandaag was ik bezig met wat vrienden aan een soort "project", heel gezellig. toch had ik het gevoel dat er iets niet klopte. ik deed vrolijk mee, maar toch voelde er iets verkeerds. en ik vraag me dan uiteraard gewoon af wat er dan aan de hand is, of wat er dan verkeerd is. uiteindelijk begon ik mij te beseffen dat het project waar we mee bezig waren gewoon niet echt mijn ding was, en dat ik eigenlijk gewoon bij de verkeerde groep zat. ik heb nog gewoon doorgewerkt met hen, en we hebben nog aan het project gewerkt.... maar ik denk toch dat ik de volgende keer iets langer nadenk voor ik weer volmondig "ja" roep. het zijn dan van die momenten dat je gewoon merkt dat je niet op de juiste plek zit, en dat er iets niet klopt.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.