school is weer begonnen

16 August, 2009

vandaag mijn introductie dag gehad op school. altijd leuk, nieuwe leraren, nieuwe klasgenoten, nieuwe systemen, nieuwe hoop. wat mij opviel is dat de verschillen onderling gigantisch zijn. zo bleek 1 van de klasgenoten eigen baas te zijn die nu beter wil leren om zijn bedrijf te runnen. er liep ook een jongen tussen die net 22 was geworden, en zijn mbo opleiding niet leuk genoeg vond. er zat naast mij een 45 jarige vrouw die eens wat meer wou leren dan strijken en afwassen. ik kan nu eigenlijk al niet wachten om te zien wie er straks allemaal een papiertje gaat halen over 4 jaar. ik hoop dat diversiteit tegen die tijd nog steeds net zo groot is als ik nu opmerkte. ik hoop voornamelijk dat ik er dan zelf ook nog bij ben.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.