oud is voor sommige nog nieuw

23 October, 2009

vandaag ben ik bezig geweest met mijn oude desktop. het is een zelf-bouw-pakket. best een aardig systeempje toendertijd. AMD spempron 2400+ (1800Mhz) 1.5 gig ddr3 RAM totaal van 180 gig aan harde schijf Nvidia 6600GT videokaart realtak 24bit 7.1 geluidskaart 22" lcd scherm met 2ms ververs-snelheid 8 x usb 2.0 dvd brander/lezer (24x) voor 6 jaar geleden was dit een heel mooi systeempje, en kon je er behoorlijk mee knallen. tegenwoordig stelt dit niet veel meer voor. mijn huidige laptop is een standaard model, en die BLAAST die desktop gewoon voorbij. toch zijn er nog steeds mensen die er blij mee zijn. mijn vriendin werkt momenteel op een computer die nog ouder is, en die gewoonweg versleten is. je kunt er nog zoveel tweaks opzetten, veel kun je daar niet meer aan doen. mijn oude computer is voor haar dus een stapje omhoog. ze kan straks dvd's branden, films kijken, spellen spelen, meer programma laten draaien etc.etc. zo zie je maar weer, wat voor de een troep is, is voor de ander een schat. daarnaast heb ik straks weer het gevoel dat ik een goede daad heb gedaan haha.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.