ik mis hen

22 August, 2009

een rare gedachte... vandaag is het 1 jaar geleden dat ik uit het vliegtuig stapte en na 2.5 jaar eindelijk weer eens voet zette op nederlandse bodem. wat een rare gedachte ik nu bij mijn moeder in de auto zat te vertellen over alles wat ik meegemaakt heb. Over die keer dat ik gedoucht heb onder een waterval, of die keer dat ik gebeten werd door een salamander, en hem toen opgegeten heb. over de survival trucjes die ik geleerd had, over de romantische zons ondergangen die ik alleen heb bewonderd, en over de wilde dieren die ik op meters afstand in levende lijve heb gezien. en dat ik in bijna elke taal wel een blauwtje gelopen heb hahaha... jaja.. alcohol is zelfs in een andere cultuur slecht voor het gedrag van mannen. wel in het engels natuurlijk, watn ik had al 2.5 jaar geen woord nederlands gesproken. ik mis het wel, die vrijheid, die heerlijke geur van leven, actie en spanning. elke dag een nieuw avontuur, nooit zorgen maken om iets, leven van de aarde zelf. en uiteraard al mijn vrienden en vriendinnen die ik over maakte. meer namen dan in dit scherm passen, maar allemaal een deel van mijn avontuur en mijn reis. 3.5 jaar geleden stapte ik als 22 jarig broekie helemaal alleen op het vliegtuig, in een dramatische wegloop actie. 1 jaar geleden stapte ik weer uit het vliegtuig als een gezonde sterke vent die meer op zijn mars heeft dan je van buiten kunt zien. niet de beste actie in mijn leven, maar wel 1tje waar ik nog jaaaaaaarenlang verhalen over kan vertellen. aan alle wereldbewoners die ik ooit heb ontmoet zeg ik dan ook; ik mis jullie!

Laat een reactie achter

Ga naar boven.