Grappige naam woorden

27 April, 2010

er zijn allerlei grappige woorden die je kunt maken met een naam. stel je heet ad, dan kun je jezelf verkopen met een ad-vertentie. mijn naam is vincent, en ook daar kun je allerlei vreemd, leuke woorden mee maken. het is vinteressant om te zoen hoeveel woorden ik kan vincluderen in dit bericht. maar wat is de vinformatie zonder uitleg?
Vinademen Vinaugureel Vinbeelden Vinbegrepen Vinbinden Vinblazen Vinboedel Vinbouwen Vincassobureau Vincest Vincompatibiliteit          Vindelen Vindeuken Vindigo Vindoor Vindruisen Vinenten Vinert Vinfantiel Vinfectie Vinfluisteren Vinformatie Vingewikkeld Vinhaalverbod Vinkijken Vinkt Vinloggen Vinsekt Vinclusief Vinnocent Vintrest Vingenomen vinsamineren Vinteressant het inademen van mijn geur het bevestigen van mijn waardigheid als je mij inbeeldt met mij erbij ik met bondage in mijn oor fluisteren als ik vaste gast ben mij ergens in bouwen wat er gebeurt als je mij geld schuldig bent ik en sex met mijn zus als ik ergens niet mee overweg kan mij delen met anderen mij in elkaar slaan als ik geen adem meer krijg binnen in mij tegen mij in gaan immuum worden voor mij wanneer ik slaap als ik kinderachtig doe als ik irritant doe iets in mijn oor fluisteren wanneer ik iets boeiends vertel wanneer ik moeilijk doe wat je krijgt als je mij voorbij gaat mij bestuderen mijn vloeistof verbinding maken met mij een hele kleine 'ik' met meerdere pootjes samen met mij erbij ik ben onschuldig mij boeiend vinden iets dat mij nooit overkomt hopelijk wanneer ik sex heb met iemand mij boeiend vinden
en uiteraard kun je er nog veel meer maken. op zich kun je dat uiteraard ook met andere namen doen, je pakt gewoon het woordenboek erbij en zoekt woorden die beginnen met de 2de en 3de letters van je naam, en zet je 1ste letter ervoor. heet je jan, dan zoek je een woord wat begint met an. dan krijg je bijvoorbeeld: janker janalyse jananas janders etc. er zijn ook mensen die gewoon geboren zijn met een leuke naam. namen zoals Kees Kloost, Klaas Zelden, Klaar Komen, Jan Uhman etc. helaas is niet iedereen zo gelukkig. als je een lijst wil zien van diverse namen die het geluk hebben gehad een coole naam te hebben, dan moet je even kijken op: taalkabaal.nl. of voor wat nog wat meer, kijk je op: fabbyke/studies8.html ook onzin.hebberig heeft nog wel wat leuks. ook  staan er op waarmaarraar.nl nog hele leuke opmerkingen. maar van alle sites, spant foutenamen.nl/ nog wel de kroon met hoeveelheid woorden.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.