geweldige onbekende ideeën

11 September, 2009

net zoals iedereen heb ik weleens van die momenten dat ik ergens aan denk, of besef, en dat ik dan denk "wat stom dat dat er nog niet is!". in de huidige wereld is het moeilijk om iets te vinden dat er nog niet is. de meeste rare baantjes, de meest ongewone opleidingen, de meest bizarre cursussen.... het bestaat allemaal al. dat is ook het probleem tegenwoordig, het is bijzonder moeilijk om een gat in de markt te vinden, want alles is er eigenlijk al. we kunnen gratis bestanden naar elkaar sturen via internet (yousendit.com), we kennen met elkaar praten (chat, msn etc.), we kunnen muziek luisteren (radio sites), we kunnen video bekijken (youtube), je kunt online dingen kopen, laten bezorgen. je kunt tegenwoordig zelfs online een loodgieter of timmerman bestellen om een klusje te komen doen. toch vond ik deze week iets dat NIET op internet aangeboden word. een concept wat er gewoon niet is, en ik heb flink gezocht. wat het is blijft natuurlijk nog even een raadsel, maar ik begrijp niet dat het er nog niet is. ik ga het niet maken, want daar heb ik de kennis niet voor, maar het is zeker een concept dat iemand heel erg interresant gaat vinden. dat was 1 van die momenten waarop ik dacht "wat stom dat dat er nog niet is".

Laat een reactie achter

Ga naar boven.