die saaie zondagen…

10 August, 2009

in nieuw zeeland las ik ooit op een toilet deur: The people that want immortality, don't even know what to do with themselfs on a rainy sunday afternoon. daar zit wel wat in eigenlijk. ik ben 1 van die mensen die weleens een beetje dagdroomt. en ook dingen zoals onsterfelijk zijn schieten weleens in mijn hoofd. hoe zou het zijn? wat zou je allemaal meemaken? etc. nou zit ik thuis, en het is een saaie zondag. ik heb gister mijn wekelijkse schoonmaak gedaan, en mijn beddegoed is weer fris en schoon. de afwas is gedaan, en zelfs de ramen hebben een beurt gekregen. eigenlijk valt er momenteel niets te doen. mijn vader is niet thuis, moeder woont te ver weg, en de vriend waar ik regelmatig mee omga is zelf druk bezig. mijn hond houdt niet van warmte, en ligt liever in de schaduw.... het is dan nog geen "rainy sunday afternoon", maar deze dag duurt lang genoeg. als je je verveelt, zou onsterfelijkheid wel heel erg lang duren. dus ik denk dat ik voortaan in mijn dagdromen die fantasie maar gewoon achterwege laat, zo handig is het blijkbaar niet. dan ga ik nu meer dagdromen over iets anders, dan ben ik weer een paar minuten bezig.

Laat een reactie achter

Ga naar boven.